Zaterdag: Qmusic Foute Carnavalsparty 2024

Na het gigantische succes van de uitverkochte eerste editie van de 'Qmusic Foute Carnavalsparty' vorig jaar, zullen de foute hits weer door De Buitenpoort knallen tijdens deze FOUTE CARNAVALSPARTY op carnavalszaterdag 10 februari 2024! Met DJ Antoine én het foute uur van Qmusic. 

Deze eerste carnavalsavond in De Buitenpoort wil je beslist niet missen! De kaartverkoop zal maandag 3 december 17.00 uur starten. VOL = VOL!

Zaal open 20:00 uur.

Deuren sluiten 21:30 uur.

Leeftijd: 18+

Kaartverkoop start hier

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>