Zaterdag: Qmusic Carnavalsparty 2023

NEW NEW NEW:

Carnavalszaterdag 2023 zullen de foutse hits bij De Buitenpoort te horen zijn tijdens de FOUTE CARNAVALSPARTY! Als DJ Antoine even pauze neemt ;) nemen de DJs van Qmusic het over. Als kers op de carnavalstaart is er een verrassingsgastoptreden, spannend! Dit nieuwe concept van carnavalszaterdag in Huissen wil je beslist niet missen.

De kaartverkoop voor dit te gekke carnavalsfeest start 4 januari om 15:00 uur.

 

Zaal open 20:00 uur

Deuren sluiten 21:00 uur.

Leeftijd: 18+

Koop hier je tickets

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>