Agenda

Q Music

<< bestel online je tickets >>

Q Music The Party is back! Let’s make 2018 FOUT again ;-) 

Wat een dj-booth!

Wat een dj’s!

Wat een show!

Wat een foute muziek!

Zaterdag 31 maart a.s. kun je weer uit je plaat gaan op Q-music presents The Party in De Buitenpoort in Huissen. Wees snel met het bestellen van kaarten! Het bordje ‘vol’ gaat namelijk steevast op de deur van De Buitenpoort als Q-Music 'in the house' is. 

Met bekende dj’s, een indrukwekkende dj-booth van 18 TFT-schermen voor video en visuals, een leddecor met bigscreens en het alleen maar populairder wordende Foute Uur staat de Q-music presents The Party garant voor een wervelend feest. Een show die zijn gelijke niet kent. En daarom altijd een uitverkocht huis in Huissen en een topsfeer. 

Una paloma blancaaaa, Sex on the beach, Greased lightning, I will survive, We are the children of the night, Leef, Y-M-C-A! Meezingen maar, confetti het publiek in, handjes in de lucht en dansen tot je niet meer kunt.

De Buitenpoort heeft deze zeer gewilde party weten te boeken.

Zaterdag 31 maart a.s. dus.

21.00 uur tot 01:00 uur.

Entree: €10,- (18+), voorverkoop via (hier link invullen van kaartjes bestellen). 

Wees snel, want op is op en dit feestje wil je niet missen

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda