Agenda

Podium Rock Huissense dag

HUISSENSE DAG!

Ook dit jaar op de Huissense Dag overdag lekker relaxt toeven op ons overdekte megaterras.

En 's avonds de luie stoel uit voor Podium Rock, het andere geluid. Een eendrachtige samenwerking van TLH Presents en BuitenpoortLIVE/BenYes bookings & promoting. Met maar liefst twee live bands! Vanaf 19.00 uur.

Eerst Home for Supper (zwart-wit foto) met haar eigen sound, vol rock, pop, rock ‘n roll en reggae. Verzekerd van een bonk energie op het podium weten ze het publiek mee te krijgen. Eigenzinnige riffjes, strakke drums, dikke baslijntjes en refreintjes die je het liefst zo hard mogelijk mee wil zingen zorgen voor een geluid dat lekker in het gehoor ligt. De helft van de band komt uit Lingewaard, speelde al snel op/bij 3FM en haalde finale van de Roos Van Nijmegen waar ze de publieksprijs in de wacht wisten te slepen.

De tweede band is The Naked Sweat Drips. Je wordt geraakt door hun heavy rock. Een dubbele gitaaraanval, donderende drums en bas en schreeuwende orgeluithalen. Alsof Pink Floyd en Queens Of The Stone Age met elkaar in gevecht gaan met Nick Cave als scheidsrechter. Deze podiumbeesten komen uit Boxmeer en brengen binnenkort hun debuutalbum Psycho Sister uit. De releaseparty is op 9 september in Merleyn Nijmegen.

Mis Podium Rock op de Huissense Dag bij De Buitenpoort niet! Gratis entree.

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda