Oud en nieuw feest 2016 uitverkocht!!

In een stijlvol aangeklede Buitenpoort kan er lekker geswingd worden op de best dansbare muziek van de afgelopen decennia. Van pop tot disco en van rock tot funky housemuziek van nu. ‘Van Oud tot Nieuw dus en allemaal even dansbaar’, verduidelijkt Antoine Peters het concept. ‘We gaan dan ook swingend en feestend het nieuwe jaar in.’ De Huissenaar is bekend onder de artiestennaam DJ Antoine. Hij stond voorheen zelfs in de line-up van landelijke bekende danceparty’s, draaide in de Buitenpoort met carnaval de pannen van het dak. Niet alleen de muziek zal bijdragen aan een topsfeer, ook een spectaculaire lichtshow zal tot de verbeelding spreken, aldus Peters. Die daar met zijn bedrijf DMI (Don’t Miss It) Productions patent op lijkt te hebben. ‘Mensen met een top gevoel naar huis laten gaan is mijn missie.’

Buitenpoort-eigenaar Herman van Gellecum vult aan: ‘Een avond voor de buis hangen en oliebollen eten kan leuk zijn, maar je wordt er ook een beetje duf van. Die dufheid en de overtollige pondjes kun je er bij ons lekker uit dansen.’ De minimum leeftijd voor de Van Oud tot Nieuw Party is 18 (hier wordt streng op gecontroleerd ID KAART VERPLICHT) en de entree is alleszins schappelijk: 10,00 euro.

Bestelde kaarten af te halen op dinsdag 29 december 2015 tussen 16:00 uur en 20:00 uur.

Kaarten kunnen niet meer besteld worden.

De aanvang van de Oud- en Nieuw Party is 00.30 uur en duurt tot maar liefst 05.00 uur.

Duurt nog even.....,,Maar alvast namens het Buitenpoort-team wens ik iedereen alvast fijne dagen en een gelukkig en gezond 2016 toe’’, aldus Van Gellecum en Peters toepasselijk in koor.

ID KAART VERPLICHT!!!!!!!!

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>