Oud en Nieuw Feest

Er zijn geen kaarten aan de deur verkrijgbaar

Oud (2018) is geweest.

Nieuw (2019) is begonnen.

Bij ons vier je de jaarwisseling onder het motto We love 2019 en wel vanaf het eerste uur in het nieuwe jaar. Dus om 01.00 uur 's nachts barst het feest al los. En hoe!

Met DJ Rob van Genderen en zijn Clips in the Mix Party. De ervaren feestdi draait niet alleen de lekkerste dansplaten, maar de clips daarvan kun je ook nog eens bewonderen op grote schermen. Soul en disco uit de 60's en 70's, foute nummerkes uit de 80's en 90's en de grootste hits van dit millennium. 
Maar je kunt ook lekker meezingen met de Nederpop klassiekers en smartlappen of schudden met je billen op de meest recente bubblingmuziek. Lekkah!

Het lekkerste begin van het nieuwe jaar vier je dus in De Buitenpoort in Huissen.

Een van de weinige plekken in Lingewaard waar dat kan.

Bestel snel je kaarten, want het oud en nieuw feest bij ons is steevast al vroegtijdig uitverkocht.

Een restrictie: je bent 18+. Oh ja, en nog een: je omarmt en kust het nieuwe jaar 2019! 

 

 

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>