Agenda

Oud en Nieuw Feest

S(w)ing along Sylvester naam voor party in nacht van jaarwisseling

GEEN OUD & NIEUW - MAAR NIEUW FEEST IN DE BUITENPOORT 

De kurken hebben al geknald. 2017 ligt achter ons.

Daarom tijdens de nacht van de jaarwisseling geen Oud & Nieuw feest in De Buitenpoort.

Maar een nieuwe party van 01.00 tot 05.00 uur; S(w)ing along Sylvester. Met DJ Kinki Sminki & friends! 

Daarom staat er op de poster van de nieuwe party ook een streep door het woord Oud &. ,,Want oud is geweest’’. We kijken uit naar al het nieuwe. 

Daar proosten we met z’n allen op in een gezellige sfeer.’’ Die sfeer zal er zeker zijn op de S(w)ing along Sylvester Party.

,,We hebben DJ Kinki Sminki weten te strikken en hij neemt ook enkele vrienden mee, die live zingen.’’ Er zal een wervelende mix te horen zijn van oude disco tot bubbling van nu en van rock tot Nederlandstalig. Swingen en meezingen dus! Waarmee ook meteen de naam van de nieuwe party is verklaard. En Sylvester? ,,Een uitdrukking uit Duitsland, steeds vaker in Nederland gebruikt. Dus ja, ook de naam van de party is nieuw!’’ 

Kaarten online (18+)

De deuren in de nacht van zondag 31 december 2017 op maandag 1 januari 2018 gaan open  om 01.00 uur. Het feest duurt tot 05.00 uur. De Buitenpoort in Huissen is een van de weinige horecabedrijven in de gemeente Lingewaard die een vergunning heeft om in die eerste uren van 2018 open te zijn.

De ervaring leert dat de kaarten direct na bekendmaking de deur uit vliegen. Dus zorg ook dit jaar dat je er vroeg genoeg bij bent , want vol is vol! 

Minimum leeftijd is overigens 18+ en daar is controle op bij de entree.

Kaarten (€12,50) 

,,Fijne dagen alvast!’’

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda