Open dag van de Buitenpoort

 WIJ WILLEN IETS BEKEND MAKEN.....

 

.....De Buitenpoort zet op 3 september a.s. de deuren voor iedereen open! Daarom ook: OPEN DAG! Loop vanaf 13.00 uur binnen via de ingang aan de Helmichtstraat (tegenover Blokker) of die aan de Kloosterlaan (in Huissen beter bekend als Paoterslaon ;-))

 

Tot 16.00 uur kun je genieten van lekkers en vooral ook ideeën opdoen voor als je zelf een feest of bijeenkomst wil houden in De Buitenpoort. Bijvoorbeeld aan de hand van foto's van onze gasten die al eens een feest hebben gehouden.

 

Wij zijn er met ons Buitenpoort-team om al jullie vragen te beantwoorden. Tussen 14.00 en 15.00 uur wordt de winnaar van de cheque van €800 bekendgemaakt. Wil je ook kans maken? Ga dan snel naar www.debuitenpoort.nl/winactie!

Tot zondag 3 september. Toegang is uiteraard gratis!

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>