Online IDOLS

Dit jaar is er helaas niet de mogelijkheid om bij elkaar te komen en carnaval te vieren zoals we het gewend zijn, met lekkere biertjes, wijntjes en artiesten. Maaaaar we hebben natuurlijk een alternatief! Dit jaar vindt IDOLS online plaats! 

Je kunt zaterdagavond de optredens van onze artiesten bekijken, en natuurlijk stemmen op je favoriet! Dit alles onder het genot van de lekkerste hapjes en drankjes, die in de door ons samengestelde pakketten zitten. Als je meedoet met deze IDOLS avond maak je kans op leuke prijzen van Huissense ondernemers. De winnaars worden tussen de optredens van onze artiesten door bekend gemaakt. Bestel je kaarten voor de IDOLS avond via de volgende link:

https://bestellen.debroodbarbuitenpoort.nl/

In deze pakketten zitten de lekkerste hapjes en drankjes. Ook vind je hierin deelnamekaarten(en), en van alles om er thuis een feestje van te maken! Bij aankoop van een of meerdere pakketten heb je dus alles in huis voor een gezellige avond ;-).

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>