Offerman de Kofferman

Offerman de Kofferman - Amsterdamse Avond - donderdag 12 mei v.a. 20.00 uur - entree €5

 

Een ouderwetsche Amsterdamse Avond vol cultuur. Liedjes over onze hoofdstad, nostalgische filmpjes over 'Mokum' en bijpassende hapjes (o.a. tafelzuren van Kesbeke, ossenworst) en drankjes (zoals IJ-bier en jenever van Weduwe Van Wees) en een kleine quiz met een originele prijs uit '020'.

 

Met een optreden van ras-Amsterdammer Ronald Offerman. Met zijn one-man-show Offerman de Kofferman. Deze voormalige beste barman van het bekende Café Eijlders tevens dichter zit vol verhalen, liedjes, grapjes en gedichten over zijn leven en over zijn stad. Altijd met een lach en een traan.

 

Kaartjes kosten maar €5 en zijn vooraf te bestellen via www.debuitenpoort.nl

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>