Nijmeegse Vierdaagse door Huissen

Maak de Vierdaagse live mee bij De Buitenpoort.

Omdat de route van de eerste dag sinds vorig jaar is omgedraaid komen de stoer(st)e wandelaars -yep, die van 50 km- later in de ochtend door Huissen.

Vanaf circa 8.30 uur worden de eerste wandelaars verwacht en dat gaat dik drie uur door. 

Bij De Buitenpoort zit je eerste rang.

Op een groot (overdekt) terras. Waar zowel de gasten als de wandelaars worden verwend met koffie en taart en vers belegde broodjes en een keur aan heerlijke drankjes.

Verder vrolijke muziek en ook nog live zanger Brian, een lokaal talent!

Entree gratis! �


Let wel: de lopers komen Huissen-centrum nu binnen bij de fietstunnel en lopen dan via Langestraat en Vierakkerstraat richting de Helmichstraat.

En uiteindelijk via Bemmel naar Nijmegen.

Wees op tijd voor een goede plek bij

De Buitenpoort om zo de Vierdaagsehelden richting finish te schreeuwen en te applaudiseren. �

foto van De Buitenpoort.

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>