Nijmeegse Vierdaagse bij de Buitenpoort

Maak de Vierdaagse live mee bij De Buitenpoort.

De route van de eerste dag Vierdaagse, de stoer(st)e wandelaars -yep, die van 50 km- komen dinsdagochtend 16 juli door Huissen. Vanaf circa 8.30 uur worden de eerste wandelaars verwacht en dat gaat dik drie uur door. Applaudiseer en moedig de Vierdaagsehelden aan!

Bij De Buitenpoort/de Brood Bar zit je eerste rang. Waar zowel de gasten als de wandelaars worden verwend met koffie en taart en vers belegde broodjes en een keur aan heerlijke drankjes. Of geniet van een heerlijk ontbijt, vanaf 2 personen te bestellen. Zeker zijn van een plekje? Reserveer: 026 325 52 95.

Entree gratis! 


Let wel: de lopers komen Huissen-centrum binnen bij de fietstunnel en lopen dan via Langestraat en Vierakkerstraat richting de Helmichstraat. En uiteindelijk via Bemmel naar Nijmegen.

Wees op tijd voor een goede plek of reserveer van tevoren: 026 325 52 95

 

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>