Nieuwjaarsbijeenkomst Bevelander en Fanclubleden

De Bevelander Fanclub (BFC) nodigt, naast de BFC-leden, iedereen van harte uit om aanwezig te zijn tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst in Zalencentrum ‘De Buitenpoort’ aan de Helmichstraat 1 in Huissen op Zondagmiddag 14 januari vanaf 14.00 uur (inloop tussen 13.30 en 14.00 uur)

De Bevelander Fanclub bestond in 2017 alweer 30 jaar!

Het bestuur had daarom het plan opgevat om, vlak voor de Kerstdagen, alle trouwe fanclubleden een uitnodiging met goede wensen en een kleine attentie persoonlijk te overhandigen.

Alle 170 adressen werden door het bestuur, op enkele veraf adressen na, persoonlijk bezocht.  

Genoemde middag wordt bij binnenkomst iedereen welkom geheten met een kopje koffie of thee.

Een toost zal worden uitgebracht op het nieuwe jaar, om vervolgens met de BFC en Bevelanders aan de hand van oude foto’s en gebeurtenissen terug te gaan in de tijd. Er is veel te vertellen over de achterliggende 30 jaar waarin de fanclubleiding actief was. De Bevelanders zullen daarnaast deze middag een aantal blokken muzikaal invullen.    

De entree is voor iedereen gratis!

Inschrijven voor het lidmaatschap met de daaraan gekoppelde kortingen is nog steeds mogelijk via tel.: (026)3250366.

Voor informatie zie website www.debevelanders.nl.  

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>