Nederpop

Op 26 maart is er koopzondag in Huissen met het thema  “Hou van Holland / Huissen. 

Muziek en een voorjaarsmarkt.

De Buitenpoort doet wederom volop en enthousiast mee. Met Nederpop deze keer.

Twee bands op het plein voor de Buitenpoort. “Achter de diek” en “Femke & the Tandemboys” laten de beste en leukste Nederpop liedjes horen.

Nummers van De Dijk, Doe Maar, The Scene, Acda & De Munnik, Bløf, Golden Earring, Toontje Lager, Ilse de Lange,  Drukwerk en nog veel meer zullen over het plein galmen. Vanaf 13.00 uur is het plein open.

Een hele middag muziek bij De Buitenpoort.

Toegang is gratis.

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>