Agenda

MuzikantenMIX

Vandaag de laatste MuzikantenMIX.

Niet alleen van dit seizoen, maar na 5 seizoenen MuzikantenMIX stoppen we er mee, in ieder geval in deze vorm. In september 2014 werd het initiatief geboren door de vraag te stellen aan Jos, die het omarmde en daarna gevolgd werd door Wouter, Peter en Nico. De basis stond en al in november beleefden we op een donderdagavond de eerste Jam, zoals het toen nog heette. Later omgedoopt tot MuzikantenMIX. Geen eindeloze jamsessies maar herkenbare nummers die steeds in verschillende samenstellingen gespeeld worden.

Geoefende muzikanten en beginners stonden samen op het podium. Een MIX van muzikanten met enkel een doel  “just for the fun and the smile on the face”. Niet alleen van henzelf maar ook die van het publiek. Dit is nummertje 18, de afsluiting en volgens ons hebben we in de afgelopen jaren zo’n 130 muzikanten mogen begroeten op het podium.

We gaan verder in een andere vorm. Hoe? Dat weten we nog niet, misschien wel een mix van ? Heb je een idee laat het ons weten. Dus we hebben je of jullie hulp nodig. MuzikantenMix in een andere vorm (zonder “vaste jamband bijv), de middagen afwisselen met Kudo (kom uit de oefenhok) bands en speel voor publiek (30 tot max 45 minuten), 1 of 2 startende bands in combi met een ervaren band, ???

Heb je andere ideeën?

Deel het met ons en mail aan buitenpoortlive@live.nl.

De Mix is in ieder geval een manier om muzikanten die niet in een band spelen, samen te laten spelen op een podium. En dat is best wel kicken hoor ;-).

Jos, Peter, Nico, Wouter en techneut Tonnie hebben er zin in om er een mooi afsluitfeestje van te maken. Dus pak je gitaar, bas, sax of wat voor instrument ook en natuurlijk graag zien we ook zangers en zangeressen.

Kom zondag 7 april naar de laatste MuzikantenMIX.

Aanvang 15.00 uur en zoals altijd de toegang is gratis.

Org: BenYes bookings&promoting. 

 

Wil je weten wat er o.a. staat op de speellijst?

Mail even aan buitenpoortlive@live.nl dan wordt de lijst aan je toegezonden.

 

 

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda