MuzikantenMIX

MuzikantenMIX

 

17 februari 2019 – 15.00 uur

 

De tweede editie van het vijfde seizoen op zondagmiddag 17 februari 2019.

 

Na de leuke, fijne en succesvolle eerste editie zijn Wouter, Jos, Peter en Nico er dan ook weer klaar voor! Met de technische ondersteuning van Tonnie. Er wordt gewerkt met een playlist, maar de heren houden wel van een uitdaging. Ofwel heb je een leuk nummer waarvan je denkt, nou die zou ik weleens willen horen of veel liever nog mee willen spelen. Reageer voor 15 januari 2019 met een mailtje aan buitenpoortlive@live.nl.

En wie weet pakken de heren dit op. Het moet natuurlijk wel haalbaar zijn.

Backline is aanwezig d.w.z. twee gitaarversterkers, basversterker, drums, keys en een zanginstallatie.


Kom zondag 17 februari naar de tweede MuzikantenMIX/Jam van dit seizoen.

Neem mee:  jouw gitaar, bas, sax, drumstokken en wat dan ook mee en speel mee met andere muzikanten. Graag ook zangers en zangeressen!

Of kom gewoon lekker genieten en luisteren. “Its just for the fun and the smile on the face” (quote: BenYes)

De aanvangstijd is zoals gebruikelijk 15.00 uur en het einde rond de klok van zes. Entree is natuurlijk GRATIS !!

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>