Muzikanten MIX/ Jam

Seizoen 4!

Na de leuke sfeervolle eerste editie op naar de tweede datum van de MuzikantenMIX/Jam!

Zondagmiddag 14 januari 2018. Aanvang 15.00 uur in de kleine zaal.

En ze hebben er natuurlijk weer erg veel zin in. Wouter, Jos, Peter en Nico zijn er klaar voor!

Er wordt gewerkt met een playlist, maar de heren houden wel van een uitdaging. Ofwel heb je een leuk nummer waarvan je denkt, nou die zou ik weleens willen horen of veel liever nog mee willen spelen.

Reageer voor 10 december op dit bericht of met een mailtje aan buitenpoortlive@live.nl.

En wie weet pakken de heren dit op. Het moet natuurlijk wel haalbaar zijn.

Backline is aanwezig d.w.z. twee gitaarversterkers, basversterker, drums, keys en een zanginstallatie. Techneut: Tonnie. 


Kom zondag 14  jan.. naar de tweede MuzikantenMIX/Jam van dit seizoen.

Neem mee jouw gitaar, bas, sax, trompet en wat dan ook en speel mee met andere muzikanten. Graag ook zangers en zangeressen!

Of kom gewoon lekker genieten en luisteren. “Its just for the fun and the smile on the face”.

Entree: GRATIS 

 

 Vergroot de playlist door op de foto te klikken.

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>