Agenda

Muziekzondag

JULIA VAN THE VOICE KIDS TREEDT OP!

Komende zondag (7 juni) ontvangen we zangtalent Julia Rensen in De Buitenpoort! De jonge Bemmelse doet mee aan The Voice Kids en wordt begeleid door Sanne Hans (Miss Montreal).
Komende zondag wordt ze muzikaal/instrumentaal live begeleid door haar vader Marcel en door Lex Hubers. Beide mannen spelen bij rockband Misty Giants.
Maar voor het optreden met ster-in-de-dop Julia stappen de twee veteranen over van ronkende rock naar goed in het gehoor liggende popmuziek, semi-akoestisch.

Het optreden is in de kleine zaal (vanwege het voorspelde slechte weer), begint om 14.30 uur en de capaciteit is 25 personen. Wil je er bij zijn? STuur een mailtje naar info@debuitenpoort.nl. En geef aan met hoeveel personen je wil komen en of zij uit een huishouden komen. Wie het eerst komt, eerst maalt.

Julia trad overigens al eens eerder op in deze zaal, zie de foto. Tijdens een van onze jamsessies. Daar was Lex toen ook bij (zie achtergrond).
Mocht het onverhoopt goed/beter weer zijn en kan er buiten gespeeld worden en zijn meer bezoekers mogelijk/welkom!

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda