Muziekzondag

JULIA VAN THE VOICE KIDS TREEDT OP!

Komende zondag (7 juni) ontvangen we zangtalent Julia Rensen in De Buitenpoort! De jonge Bemmelse doet mee aan The Voice Kids en wordt begeleid door Sanne Hans (Miss Montreal).
Komende zondag wordt ze muzikaal/instrumentaal live begeleid door haar vader Marcel en door Lex Hubers. Beide mannen spelen bij rockband Misty Giants.
Maar voor het optreden met ster-in-de-dop Julia stappen de twee veteranen over van ronkende rock naar goed in het gehoor liggende popmuziek, semi-akoestisch.

Het optreden is in de kleine zaal (vanwege het voorspelde slechte weer), begint om 14.30 uur en de capaciteit is 25 personen. Wil je er bij zijn? STuur een mailtje naar info@debuitenpoort.nl. En geef aan met hoeveel personen je wil komen en of zij uit een huishouden komen. Wie het eerst komt, eerst maalt.

Julia trad overigens al eens eerder op in deze zaal, zie de foto. Tijdens een van onze jamsessies. Daar was Lex toen ook bij (zie achtergrond).
Mocht het onverhoopt goed/beter weer zijn en kan er buiten gespeeld worden en zijn meer bezoekers mogelijk/welkom!

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>