Agenda

Musical concert met Hanneke

 Van Phantom tot Soldaat 

Hanneke Engels is een 33 jarige zangeres uit Bemmel. Ze studeerde aan de “MusicAllFactory” en vervolgens aan het conservatorium muziektheater te Tilburg. 

In 2010 startte ze haar eerste uitvoerende baan bij de musical Soldaat van Oranje.

In 2013 en 2014 was Hanneke te zien als een van de nonnen in de nieuwe hit musical Sister Act. Momenteel richt ze zich vooral op haar (solo) zangoptredens en geeft ze privé- en musical lessen. 

In 2018 zal ze zich gaan presenteren als solo artiest in een eigen ontworpen musical concert! Verschillende musicals zullen voorbij komen. The Phantom of the opera, Elisabeth, Soldaat van Oranje noem ze maar op! Het wordt een prachtige middag vol herkenbare en (wellicht) minder herkenbare songs uit het brede repertoire dat de musical geschiedenis kent. Ook zullen Miriam Venema en Ton Sieben te zien zijn tijdens dit concert! En dat alles onder begeleiding van Hanke Scheffer op piano en Martijn van Vuuren op percussie. 

 

Nieuwsgierig?

Kom kijken en luisteren naar dit bijzondere concert!

UITVERKOCHT

GEEN AANMELDING MEER MOGELIJK

Wanneer?  zondag 21-01-2018

De foyer opent om 13:30 uur, aanvang 14.00 uur

entree: Gratis! (vrijwillige bijdrage)

 

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda