Musical concert met Hanneke

 Van Phantom tot Soldaat 

Hanneke Engels is een 33 jarige zangeres uit Bemmel. Ze studeerde aan de “MusicAllFactory” en vervolgens aan het conservatorium muziektheater te Tilburg. 

In 2010 startte ze haar eerste uitvoerende baan bij de musical Soldaat van Oranje.

In 2013 en 2014 was Hanneke te zien als een van de nonnen in de nieuwe hit musical Sister Act. Momenteel richt ze zich vooral op haar (solo) zangoptredens en geeft ze privé- en musical lessen. 

In 2018 zal ze zich gaan presenteren als solo artiest in een eigen ontworpen musical concert! Verschillende musicals zullen voorbij komen. The Phantom of the opera, Elisabeth, Soldaat van Oranje noem ze maar op! Het wordt een prachtige middag vol herkenbare en (wellicht) minder herkenbare songs uit het brede repertoire dat de musical geschiedenis kent. Ook zullen Miriam Venema en Ton Sieben te zien zijn tijdens dit concert! En dat alles onder begeleiding van Hanke Scheffer op piano en Martijn van Vuuren op percussie. 

 

Nieuwsgierig?

Kom kijken en luisteren naar dit bijzondere concert!

UITVERKOCHT

GEEN AANMELDING MEER MOGELIJK

Wanneer?  zondag 21-01-2018

De foyer opent om 13:30 uur, aanvang 14.00 uur

entree: Gratis! (vrijwillige bijdrage)

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>