Mitsy Giants

Warming up “Under the Milky Way” party in de kleine zaal van De Buitenpoort.

We gaan er een vrolijke swingende rock-party van maken met Misty Giants.

Twee jaar geleden zorgden zij op het festival voor een ware warme heksenketel in de “KOT”. Speciaal voor deze “Warming Up” hebben ze een aantal “Status Quo” nummers ingestudeerd. Een van de sets zal worden gedrumd door Hans Derksen “he’s back”! Misty Giants staat voor :” bluesrock, rock, hardrock” nummers waarop je kan swingen, springen, dansen en vooral lol hebben. “Just for the fun and the smile on the face” Toegang is gratis: vrijwilligers, sponsoren, en ieder ander:

Donderdag 5 september kleine zaal van De Buitenpoort in Huissen.

Aanvang zal zo rond de klok van 21.15 uur….. Be there !!

Zaal open 20:30 uur 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>