Midzomerrun Huissen

Woensdagvond 19 juni is Huissen er weer klaar voor; de Midzomerrun 2024!

Om 19.30 uur zal het startschot klinken in de Helmichstraat bij Partycentrum De Buitenpoort van de tweede editie van deze run die hardlopers van alle niveaus samenbrengt voor een avond vol sport en gezelligheid. 

De Midzomer Run Huissen biedt met de 5 en 10 km  twee uitdagende afstanden. Zowel voor degenen die een mooie en haalbare uitdaging zoeken maar ook voor de meer ervaren lopers die hun grenzen willen verleggen is het een uitdagend parcours.

De route voert deelnemers door de straten van het centrum van Huissen en over de rustige paden van park het Slingebos.. De Midzomer Run is meer dan alleen een hardloopevent. De Midzomerrun biedt de gelegenheid voor gezinnen, vrienden en andere toeschouwers om de lopers aan te moedigen op weg naar de finish. 

Dus pak je hardloopschoenen en doe mee op woensdagavond 19 juni om 19:30 voor een avond vol sport en plezier tijdens de Midzomerrun.

Inschrijven kan via Inschrijfformulier Huissense Midzomerrun 19 juni 2024 (inschrijven.nl)

Via deze link kom je gelijk bij de inschrijving voor onze Midzomerrun uit.

Wij gaan er samen iets moois van maken

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>