Martijn zingt Hollandse Meesters

Martijn van Vuuren zingt Hollandse Meesters 

Denk je aan Hollandse Meesters dan denk je aan Rembrandt van Rijn of Vincent van Gogh. Maar niet alleen in de schilderkunst kent Nederland grootse artiesten maar ook in de recente muziekgeschiedenis kent Nederland grote namen. 

Martijn van Vuuren zingt een mooie selectie van nummers van grote Nederlandstalige artiesten die inmiddels zijn overleden.

Van Toon Hermans tot Wim Sonneveld, van Frans Halsema tot Ramses Shaffy en van Robert Long tot André Hazes. 

Tussendoor praat Martijn het een en ander luchtig en humorvol aan elkaar. .Hij wordt muzikaal begeleid door Wieke de Keyzer op piano, Tom Smits op bugel en

het accordeon wordt gespeeld door Carolien Bremer, en op percussie Melvin Puijn.

De foyer opent om 13:30 uur, om 14.00 uur begint het unieke 'huiskamerconcert.

Entree? Een vrijwillige bijdrage, alstublieft. Dank u wel!

Uitverkocht, Reserveren is helaas niet meer mogelijk.

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>