LiveMusicMix

Dit keer in de grote zaal van De Buitenpoort in Huissen.

De basisband bestaande uit: Michel, Lex, Louis, Jochem, Patrick en Nico opent de middag en sluit deze ook af. Tussendoor is er voldoende ruimte om in verschillende samenstellingen muziek te maken. Jam en speel mee met andere muzikanten. Denk aan nummers als ‘White Room’, ‘Brown Sugar’, ‘Valerie’ (misschien wel de snelle als de slow-version), ‘Play that funky music’, ‘Set fire to the rain’ en nog veel meer. De complete lijst is (binnenkort) op fb-pagina van De Buitenpoort te vinden.  Er is een backline aanwezig bestaande uit twee gitaarversterkers, basversterker, drums, keys en zanginstallatie. Haal je instrument maar weer tevoorschijn, en/of schraap je stem, en ga het podium op. Bespeel je geen instrument, maakt niet uit kom gewoon kijken, luisteren en genieten. 

De basis van ‘LiveMusicMix’ heeft er zin in.

En gaat er in de “Mix of jam” ’n keertje wat mis… och. Het is laagdrempelig en we doen het allemaal ‘just for the fun and the smile on the face’.

Zaal open 14:30 uur

Toegang is gratis

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>