LiveMusicMix

I.v.m. de coronamaatregelen ging de editie van 13 febr. niet door.

Maar nummer drie komt eraan en wel op vrijdagavond 18 maart a.s.

De vaste basis: Michel, Lex, Louis, Jochem, Patrick en nieuwkomer Nico (nou ja nieuw?, hij zat ook bij de MuzikantenMix) als vervanger voor Bob, opent de avond en sluit deze ook af. Tussendoor is er voldoende ruimte om in verschillende samenstellingen muziek te maken. We werken met een speellijst die binnenkort op de facebookpagina en de site van De Buitenpoort te vinden is. Denk aan nummers als “White Room”, “Brown Sugar”, “Valerie” (misschien wel de snelle als de slow-version), “Play that funky music”, “Set fire to the rain” en nog veel meer.

Dus neem je instrument (of je eigen stemgeluid) mee en backline is aanwezig. En gaat er in de “LiveMusicMix/Jam” ’n keertje wat mis… och.

Het is laagdrempelig en we doen het allemaal “just for the fun and the smile on the face”.

Aanvang 20.00 uur, toegang is natuurlijk gratis en de actuele coronamaatregelen/voorschriften zijn van toepassing.

 

 .

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>