LiveMusicMix

Na een mooie start in februari 2020, zou in april 2020 de tweede editie plaatsvinden. We weten allemaal de reden waarom  we er op hebben moeten wachten maar aanstaande  zondagmiddag 31 oktober vanaf 15.00 uur is het eindelijk zover. Dit keer in de grote zaal van De Buitenpoort in Huissen. De vaste basis; Michel, Lex, Bob, Louis, Jochem en Patrick openen de middag en sluiten deze af. Tussendoor is er genoeg ruimte om in verschillende samenstellingen muziek te maken. Jam en speel mee met andere muzikanten. Denk aan nummers als “White Room”, “Brown Sugar”, “Valerie” (misschien wel de snelle als de slow-version), “Play that funky music”, “Set fire to the rain” en nog veel meer.

De complete lijst is hieronder te vinden. Er is een backline aanwezig bestaande uit twee gitaarversterkers, basversterker, drums, keys en zanginstallatie. Haal je instrument maar weer te voorschijn, of schraap je stem, en ga het podium op. En bespeel je geen instrument, maakt niet uit kom gewoon kijken, luisteren en genieten.  De basis van  “LiveMusicMix” heeft er zin in. Stoom van ongeduld komt uit hun oren door het lange wachten en ze hebben wat gerepeteerd, want ze willen goed voor de dag komen. En gaat er in de “jam” ’n keertje wat mis… och. Het is laagdrempelig en we doen het allemaal “just for the fun and the smile on the face”.

Toegang is gratis en de coronamaatregelen/voorschriften zijn van toepassing. Zien we je voor een leuke muzikale middag?

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>