LiveMusicMix

De MuzikantenMIX heet vanaf nu: LiveMusicMix!

En de eerste editie van deze nieuwe opzet is op zondag 9 februari a.s.

Een mix van muzikanten die met elkaar het podium delen met allerlei songs en de kans krijgen én nemen om ’n keer op het podium te staan (zoals bij de MuzikantenMIX), maar met een wat andere lijst (zie evenementfoto).

De muzikanten Lex, Louis, Jochem, Patrick, Michel en zanger Bob hebben er zin in om er op 9 februari a.s. (toegang uiteraard gratis) een mooie start van te maken. Het wordt allemaal weer laagdrempelig, dus pak je instrument en schraap je keel en kom naar de Buitenpoort. Twee Julia’s hebben al aangegeven hun zangkwaliteiten te laten horen. Backline is aanwezig.

 

En als cadeautje: een band die de middag gaat afsluiten. Deze keer de Castle Lords. Daarin spelen o.a. Berry Bouwman (hij was vaak key-man bij de vorige mixen) en Thea, wat een stem, van Duren (ook zij was er vaak). Hoewel ze pas in 2013 gezamenlijk muziek maken bestaat de band uit zeer ervaren muzikanten. Ze spelen rustige blues, stevige rock, swingende soul en prachtige ballades. Veel bekende nummers passeren de revue, waar vele golden oldies nieuw leven in wordt geblazen. Zoals nummers van Santana, John Mayer, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, The Doors, Fleetwood Mac, CCR, Etta James, Aretha Franklin. Dit wordt in ieder geval een swingende afsluiting van de eerste LiveMusicMix

De tweede staat ook al vast, zondag 19 april en dan als band Company (Bad Company en The Free songs) die de middag gaat aflsuiten.

Heb je nummers die je graag zou willen spelen bij de Mix, laat het weten aan buitenpoortlive@live.nl of gewoon op de zondagmiddag zelf. Wie weet zijn er muzikanten die het 'aandurven' ;-)

(org: BenYes bookings@promoting)

Let op 9 februari (start 15.00, tot  18.00 uur, de toegang is natuurlijk gratis) een mooie start van te maken.

 

Klik op de foto voor een vergroting van de lijst

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>