Linedance middag

Al 12,5 jaar dans plezier in de Buitenpoort


Sinds januari 2007 dansen de North-hill-country-dancers op dinsdagavond in de Buitenpoort te Huissen.

Het is een gezellige groep dames en heren met passie voor country muziek en linedance. De groep is in de jaren veranderd van samenstelling, maar al die jaren zijn Theo en Willie Janssen de drijvende kracht achter deze gezellige club dansers.

In Nederland danst men op countrymuziek of non-countrymuziek. Wij prefereren de echte countrymuziek boven de non-countrymuziek.

Onze danslijst bestaat uit gouwe ouwe dansen maar zeker ook de aller nieuwste dansen.

Het onderkomen in de Buitenpoort is fantastisch met een mooie grote dansvloer en alle voorzieningen om in de pauze gezellig bij te kletsen onder het genot van een drankje.

Op zondag 23 juni 2019 zal er een gezellige linedance middag zijn in de Buitenpoort.

We starten om 14.00 tot 18.00.

Voor deze CD middag bedraagt de entree 5 euro.

Voor informatie kunt U bellen naar 06-46623637.

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>