Ladies Only Lingewaard

Hi Ladies, 

LOL is back!

De tweede editie van Ladies Only Lingewaard komt er aan.

En wel op zondag 26 november a.s. in De Buitenpoort in Huissen. Van 11.00 tot 15.00 uur entertainment en meer voor alleen vrouwen*!

Omdat het vorig jaar zo’n succes en zeker en vooral zo gezellig was, doen we het dit jaar fijn over!   

Mail naar info@debuitenpoort.nl o.v.v. Ladies Only Lingewaard 2017.

Geef aan met hoeveel Ladies je komt, vermeld svp jouw naam en telefoonnummer en naam van jullie groep (Kans op prijs!). Wees er tijdig en snel bij, want nu al komen aanvragen voor tickets binnen.

*mannen vanaf 14.00 uur welkom in het voorste (afgesloten!) deel van De Buitenpoort om met smart te wachten op jullie! ;-) Met de/jullie mannen vieren we dan de gezellige Afterparty, met zanger en dj!

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>