Koningsnacht

De avond voor Koningsdag is bij/in De Buitenpoort al jarenlang het podium voor de wat stevigere rock. Geen avond voor tere zieltjes. Voor het tweede jaar op rij:  “BuitenpoortLive” in samenwerking met “TLH Presents”.

 

De eerste band: ROCKFORD is alles wat een rockband zou moeten zijn. Geïnspireerd door de Seattle grunge legendes Soundgarden, Pearl Jam en Alice In Chains speelt deze 3 mans formatie uit het regenachtige en dampige gat Klundert in Nederland heavy, grinding, slow-riffing detuned stoner rock die zo pop klinkt als The Beatles. Eén keer luisteren naar de nummers en stiekem betrap je jezelf erop dat je de teksten de hele dag loopt te zingen. Ze stonden al eerder in Huissen op het podium. Met Rockstreet en afgelopen jaar op het festival “Under the Milky Way”.

De hier natuurlijk bekende coverband JANGLE gaat de avond afsluiten. Jangle is een pop rock blues coverband waar 4 gedreven muzikanten allerlei soorten stijlen van muziek spelen. Van Gary Moore , ACDC, Metallica, U2,  Kings of leon enz. Dit alles zonder midi en andere computer trucjes. Maar pure live-muziek zoals muziek bedoeld is. Full of Energy en passie voor muziek nemen ze het publiek mee. Ga met ze terug in de tijd. We all love 80's 90's en 00's poprock covers.

Zaal open 20.30 uur. Aanvang 21.15 uur.

Leden TLH presents hebben op vertoon van hun bandje gratis toegang.

Tickets koop je hier

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>