Koningsnacht

Jaren 90 “Pearl Jam”ontmoet de jaren 60 “The Doors” tijdens Koningsnacht Rock

<< bestel direct je kaarten online >>

Peter, Jos, Stijn en Wouter deden al eerder met veel succes een ode aan Led Zeppelin tijdens Koningsnacht in De Buitenpoort en nu gaan ze dit jaar een ode brengen aan Pearl Jam. Dit keer zal gitarist John Janssen aansluiten bij het viertal. Een ode aan de band die begin van de jaren negentig het levenslicht zag, nog steeds aan het toeren is en kan rekenen op een grote schare fans. Zo bleek ook in juni van 2018, toen met gemak tweemaal Ziggo Dome werd uitverkocht. Pearl Jam bekend van hits als Black, Jeremy, Even Flow, Not for you en natuurlijk Alive!

D'n Doars is dé Nederlandse Doors-tributeband die misschien nog wel meer op The Doors lijkt dan The Doors zelf. Die hebben namelijk geen Jim Morrison meer en deze jongens wél: Jan van Delft heet-ie en hij is springlevend. Jan klinkt als Jim én hij lijkt ook nog eens als twee druppels water zonder dat er een pruik aan te pas komt. 

Voor je vreest met een soundmix-act te worden geconfronteerd: bij een optreden van D’n Doars valt volop te genieten van steengoede live-muziek. Ze spelen alle bekende Doors-nummers zoals Riders On The Storm, Touch Me en LA Woman maar ook minder bekend repertoire voor de fijnproevers. Dit alles vol overgave gebracht door uitstekende muzikanten. De band van de overleden frontman Jim Morrison is nog altijd geliefd bij jong en oud.

Deur open 20:00 uur

Kaarten € 10,00 

<< bestel direct je kaarten online >>

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>