Koningsdag 2024

Op Koningsdag zal het geluid klinken van de allround coverband “THUNK”. 

Bekend van o.a. de 4-daagse feesten in Nijmegen benut de band met haar bezetting iedere vierkante centimeter van het podium. De ideale swingende coverband om lekker te dansen!” “Coverband THUNK! trekt alles uit de kast! Want met maar liefst elf mannen en vrouwen, waaronder een vijfkoppige blazerssectie, zijn ze niet te missen.” “Van ’60s soul tot ’70s rock, ’80s disco, ’90s alternative en ’00s R&B, plus alles wat daartussen, -buiten en -achter zit! Het enige criterium is dat het vette nummers moeten zijn! En als ze dat eigenlijk stiekem niet zijn, maakt THUNK ze vet!” “Thunk” een samenstelling om je vingers bij af te likken.” Drie dikke sets gaan ze spelen.

Vooraf, in de pauze en na afloop is er o.a. DJ-support van niemand minder dan Nico Peters (bekend van “Jangle”, “The Trammps tribute” en de “LiveMusicMix” van de Buitenpoort) en een optreden van de “The Blues Brothers triubute act”.

Alle reden om Koningsdag te vieren bij De Buitenpoort en laat je verrassen op deze mooie “oranje dag”.

Het Buitenpoort plein is om 13.00 uur geopend met een variatie aan muziek en entertainment.

Toegang zoals altijd: gratis.

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>