Koningsdag 2023

Op Koningsdag is er een tribute to “Fleetwood Mac”.

Bij De Buitenpoort is er een tribute to “Fleetwood Mac”. De 7-koppige band “Fleetwood Max” neemt je mee 'terug in de tijd', waarbij de nadruk wordt gelegd op het album; Rumours, één van de bestverkochte albums allertijden.

Deze band verzorgt een ca 2,5 - uur durende show waarbij de grootste zorg is besteed aan het zo-origineel-mogelijk neerzetten van het repertoire van Fleetwood Mac. Het blad “LiveMusic” schreef over Fleetwood Max in een recente review “de onvergetelijk mooie muziek van Fleetwood Mac wordt met liefde, echt speelplezier en door topmuzikanten gebracht”. Een ervaring op blues, rock en pop gebied met de allermooiste songs van Fleetwood Mac zoals o.a: “Don’t Stop”, “Go your own way”, “Sara”, “Gold dust woman”, “Rhiannon” en natuurlijk uit de beginperiode “Albatross” en “Oh Well”.

Vooraf, in de pauze en na afloop van Fleetwood Max is er DJ support van niemand minder dan Nico Peters (bekend van o.a. “Jangle”, “The Trammps tribute” en de “LiveMusicMix” van de Buitenpoort).

En hij doet het niet alleen want er komen ook een aantal surprise acts.

Alle reden om Koningsdag te vieren bij De Buitenpoort en laat je verrassen op deze mooie “oranje dag”.

Het Buitenpoort plein is om 13.00 uur geopend met een variatie aan muziek en entertainment.

Toegang zoals altijd: gratis. 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>