Agenda

Koningsdag

 Koningsdag binnen in Buitenpoort: ‘Golden Earring’ en ‘U2’

 

De Tributeparty bij de Buitenpoort op Koningsdag wordt, vanwege het voorspelde slechte/koude weer, binnen gehouden.

 

Dé tributebands van Golden Earring en U2 treden op. In tenten aan de voorzijde is er volop vermaak voor kinderen.  

De koninklijke feestdag heeft dit jaar een gouden randje, want Willem Alexander viert zijn 50e verjaardag. En een koud randje. Want het kwik tikt niet eens de 10 graden Celsius aan en is er regen voorspeld. Daarom worden de festiviteiten in De Buitenpoort gehouden. Maar ook binnen wordt er voor heel het gezin royaal uitgepakt.
Vanaf 13.00 uur worden de kinderen in tenten aan de voorzijde vermaakt met onder meer: schminken, kinderbar, oudhollandse spelletjes, chocolaatjes maken met Mon Petit Chocolaterie (Marloes Arnts) en t-shirts ontwerpen met Shirtjuh Feesjuh.

Ouders en begeleiders voelen zich binnen in grote en kleine zaal de koning te rijk bij en met de tributebands van de Golden Earring (by Temporary Madness) en U2 (by U2be). Alleen maar wereldhits komen langs: Radar Love, Back home, Twilight zone en When the lady smiles. En Sunday Bloody Sunday, Pride (In the name of love), Desire, Where the streets have no name, It’s a beautiful day en One. Meezingen en swingen, dansen en sjansen geblazen. Zoals WimLex en Maxima in hun beste dagen. DJ-support by Kinki Sminki. Entree: vrij!

 

Entree GRATIS......

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda