Koningsdag

 Koningsdag binnen in Buitenpoort: ‘Golden Earring’ en ‘U2’

 

De Tributeparty bij de Buitenpoort op Koningsdag wordt, vanwege het voorspelde slechte/koude weer, binnen gehouden.

 

Dé tributebands van Golden Earring en U2 treden op. In tenten aan de voorzijde is er volop vermaak voor kinderen.  

De koninklijke feestdag heeft dit jaar een gouden randje, want Willem Alexander viert zijn 50e verjaardag. En een koud randje. Want het kwik tikt niet eens de 10 graden Celsius aan en is er regen voorspeld. Daarom worden de festiviteiten in De Buitenpoort gehouden. Maar ook binnen wordt er voor heel het gezin royaal uitgepakt.
Vanaf 13.00 uur worden de kinderen in tenten aan de voorzijde vermaakt met onder meer: schminken, kinderbar, oudhollandse spelletjes, chocolaatjes maken met Mon Petit Chocolaterie (Marloes Arnts) en t-shirts ontwerpen met Shirtjuh Feesjuh.

Ouders en begeleiders voelen zich binnen in grote en kleine zaal de koning te rijk bij en met de tributebands van de Golden Earring (by Temporary Madness) en U2 (by U2be). Alleen maar wereldhits komen langs: Radar Love, Back home, Twilight zone en When the lady smiles. En Sunday Bloody Sunday, Pride (In the name of love), Desire, Where the streets have no name, It’s a beautiful day en One. Meezingen en swingen, dansen en sjansen geblazen. Zoals WimLex en Maxima in hun beste dagen. DJ-support by Kinki Sminki. Entree: vrij!

 

Entree GRATIS......

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>