Koningsdag

Koningsdag Buitenpoort:  Tina Turner en Doe Maar

Het is al een kleine traditie. De Tributeparty bij de Buitenpoort op Koningsdag. 

De koninklijke feestdag is hét uitje voor het gezin. Vanaf 13.00 uur worden de kinderen op het Koningsplein (voor 1 dag) vermaakt met onder meer springkussen, schminken en skelterbaan.

Vaders en moeders genieten royaal van de tributebands. Dire Straits (by the Mark Knopfler-tribute) trapt lekker af, met hits als Sultans of Swing, Twisting by the pool, Money for nothing en Walk of life.
De tweede act is Tina Turner, ofwel Nice N' Rough ft. Pepi Petersen en is een solo Tribute artieste. Swingen op en meezingen met Proud Mary, Nutbush city limits, Private dancer en The Best.

Als afsluiter van Koningsdag is er Doe Maar (by Skunk). Dansen en sjansen en luidkeels meegalmen met Smoorverliefd, Pa, Is dit alles, Belle Hélène en Doris Day.

 

 

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>