Kermis maandagmiddag

Terug van lang lang geleden: kermis matinee op maandagmiddag in Huissen! En dan wel bij De Buitenpoort. Vanaf 13.30 hoor je in en rondom De Buitenpoort de leukste hits van kermisband Summerland en .... HET FEESTTEAM! 

Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 125 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. De award  ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘van 0 tot Feest in 10 seconden‘ wordt waargemaakt.

En als kers op de kermistaart: de bezoekers maandag krijgen gratis soep en slaatje! Want dat hoort bij de kermismaandag ;)

Summerland blaast al jaren het dak van elke kermistent, zo ook in De Buitenpoort. Ze voorzien dit jaar niet 1 maar 2 avonden Kermis Huissen van muziek!

Scoor hier je kaartje en wees erbij maandagmiddag 25 september.

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>