Jed Thomas band

“Under the Milky Way” warming up pre party met de Jed Thomas band.

Op 1 september a.s. viert festival “Under the Milky Way”  Huissen haar eerste lustrum.

Dit bijzondere feit gaan ze op de donderdagavond 30 augustus opluisteren met een “warming up pre party” met de uit Engeland afkomstige Jed Thomas band. Stevige bluesrock , ingetogen bluesballads met een vleugje Rory Gallagher en Jimi Hendrix.

De uit Yorkshire afkomstige Jed Thomas speelt “screaming slide blues”, ondersteund door drummer, bassist en toetsenist vanuit zijn hart en ziel.

Vanaf zijn 17de  jaar speelde hij in verschillende bands en deelde het podium  met o.a. grootheden als Buddy Guy, Nine Below Zero en Joe Bonamassa.

De “warming up pre party”op donderdagavond 30 augustus in de kleine zaal van De Buitenpoort.

Zaal open 21:00 uur

Aanvang 21:30 uur.

Toegang gratis, maar vol is vol.

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>