Agenda

Jamsession

Laatste editie van seizoen MuzikantenMix bij De Buitenpoort wil record vestigen

Jamsessie wil 50e muzikant/zanger op podium

 Zondag 12 maart is het weer zover.

De succesvolle en gezellige jamsessie MuzikantenMix in De Buitenpoort. Helaas wel de laatste aflevering van het seizoen. Dan hopen de organiserende muzikanten hun 50e ‘tijdelijke collega’ op het podium te mogen verwelkomen.

 

Het seizoen 2016/2017 van de MuzikantenMix heeft alweer 37 verschillende muzikanten met elkaar op het podium gebracht. Met de derde aflevering in aantocht op zondag 12 maart a.s. wil de organisatie een (klein) record vestigen. En wel, de vijftigste tijdelijke collega muzikant/zanger(es) op het podium verwelkomen. Dus 13 ‘verse krachten’ worden van harte uitgenodigd. Jong, oud, beginner, ervaren rot? Maakt niet uit! De slogan van de jamsessie in De Buitenpoort is niet voor niets ‘Just for the fun & a smile on your face’.


De zaal gaat open om 15.00 uur en er is een setlist én een goede backline aanwezig, ofwel drums, bas- en gitaarsversterkers en zanginstallatie.Evenals een techneut achter de knoppen en ervaren ‘begeleiders’, namelijk de ‘local heroes’ Wouter Derks, Peter van Megen, Nico Peters, Jos Janssen, Tonnie Rijnders en Benno Arends.

De entree is (uiteraard) gratis.

 

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda