Jamsession

Laatste editie van seizoen MuzikantenMix bij De Buitenpoort wil record vestigen

Jamsessie wil 50e muzikant/zanger op podium

 Zondag 12 maart is het weer zover.

De succesvolle en gezellige jamsessie MuzikantenMix in De Buitenpoort. Helaas wel de laatste aflevering van het seizoen. Dan hopen de organiserende muzikanten hun 50e ‘tijdelijke collega’ op het podium te mogen verwelkomen.

 

Het seizoen 2016/2017 van de MuzikantenMix heeft alweer 37 verschillende muzikanten met elkaar op het podium gebracht. Met de derde aflevering in aantocht op zondag 12 maart a.s. wil de organisatie een (klein) record vestigen. En wel, de vijftigste tijdelijke collega muzikant/zanger(es) op het podium verwelkomen. Dus 13 ‘verse krachten’ worden van harte uitgenodigd. Jong, oud, beginner, ervaren rot? Maakt niet uit! De slogan van de jamsessie in De Buitenpoort is niet voor niets ‘Just for the fun & a smile on your face’.


De zaal gaat open om 15.00 uur en er is een setlist én een goede backline aanwezig, ofwel drums, bas- en gitaarsversterkers en zanginstallatie.Evenals een techneut achter de knoppen en ervaren ‘begeleiders’, namelijk de ‘local heroes’ Wouter Derks, Peter van Megen, Nico Peters, Jos Janssen, Tonnie Rijnders en Benno Arends.

De entree is (uiteraard) gratis.

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>