Jamsession

 

MUZIKANTENMIX: LEKKER JAMMEN!

De vorige MuzikantenMix was een geweldig succes. Vele diverse muzikanten met even diverse instrumenten die spontaan het podium betraden en de krachten bundelden met zangers en zangeressen. Wat een enthousiasme, wat een muziek, wat een topsfeer! Een wervelende jamsessie! Met volop publiek.

Wil je dat ook/wederom beleven? Dat kan! Kom dan op zondag 12 februari a.s. vanaf 15.00 uur naar De Buitenpoort! Dat wordt dan de tweede van de drie edities MuzikantenMix van de eerste seizoenshelft. In de derde jaargang al weer.

Een backline is aanwezig, d.w.z. drums, bas- en twee gitaarversterkers, keys en zanginstallatie. Heb je zin om mee te doen?  Pak je gitaar, sax, bas, mondharmonica, drumsticks, schaaf je stem etc en doe mee! Want wat is er leuker om met andere muzikanten muziek te maken en gewoon te genieten van een heerlijke muziekmiddag. En dat hebben we gezien op 4 december j.l. Want dat was top! Veel muzikanten, veel publiek en een heerlijke sfeer. We werken met een setlist. De setlist is echter géén verplichting....alles mag, en kan, mits je daarvoor medemuzikanten weet te enthousiasmeren. Echter,  het is een MuzikantenMIX en geen open podium.

Kun je niet spelen? Maakt niet uit, kom voor de muziek en "just for the fun and the smile on your face" naar de Jamsession en wie weet raakt je geïnspireerd en speel jij een volgende keer ook mee? Dus kom spelen, zingen, dansen, drinken, lachen, supporten!  Mede namens de "sjèm-band" Jos Janssen, Wouter Derks, Peter van Megen, Nico Peters, Tonnie Rijnders , en Benno BenYes Bookings-promoting Bp-Live en natuurlijk De Buitenpoort.

Aanvang: 15.00 uur en de toegang is natuurlijk gratis.

 

 

 

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>