Agenda

Jamsession

 

MUZIKANTENMIX: LEKKER JAMMEN!

De vorige MuzikantenMix was een geweldig succes. Vele diverse muzikanten met even diverse instrumenten die spontaan het podium betraden en de krachten bundelden met zangers en zangeressen. Wat een enthousiasme, wat een muziek, wat een topsfeer! Een wervelende jamsessie! Met volop publiek.

Wil je dat ook/wederom beleven? Dat kan! Kom dan op zondag 12 februari a.s. vanaf 15.00 uur naar De Buitenpoort! Dat wordt dan de tweede van de drie edities MuzikantenMix van de eerste seizoenshelft. In de derde jaargang al weer.

Een backline is aanwezig, d.w.z. drums, bas- en twee gitaarversterkers, keys en zanginstallatie. Heb je zin om mee te doen?  Pak je gitaar, sax, bas, mondharmonica, drumsticks, schaaf je stem etc en doe mee! Want wat is er leuker om met andere muzikanten muziek te maken en gewoon te genieten van een heerlijke muziekmiddag. En dat hebben we gezien op 4 december j.l. Want dat was top! Veel muzikanten, veel publiek en een heerlijke sfeer. We werken met een setlist. De setlist is echter géén verplichting....alles mag, en kan, mits je daarvoor medemuzikanten weet te enthousiasmeren. Echter,  het is een MuzikantenMIX en geen open podium.

Kun je niet spelen? Maakt niet uit, kom voor de muziek en "just for the fun and the smile on your face" naar de Jamsession en wie weet raakt je geïnspireerd en speel jij een volgende keer ook mee? Dus kom spelen, zingen, dansen, drinken, lachen, supporten!  Mede namens de "sjèm-band" Jos Janssen, Wouter Derks, Peter van Megen, Nico Peters, Tonnie Rijnders , en Benno BenYes Bookings-promoting Bp-Live en natuurlijk De Buitenpoort.

Aanvang: 15.00 uur en de toegang is natuurlijk gratis.

 

 

 

 

 

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda