Jamsession

Buitenpoort JAM/MuzikantenMIX

Zondagmiddag  4 dec. de 1ste  van drie Jam's  in de 3e jaargang.

Een backline is aanwezig, d.w.z. drums, bas- en twee gitaarversterkers, keys en zanginstallatie.

Heb je zin om mee te doen?  Pak je gitaar, sax, bas, mondharmonica, drumsticks, schaaf je stem etc en doe mee! Want wat is er leuker om met andere muzikanten muziek te maken en gewoon te genieten van een heerlijke muziekmiddag. We werken met een setlist. De setlist is echter géén verplichting....alles mag, en kan, mits je daarvoor medemuzikanten weet te enthousiasmeren. En kun je niet spelen? Maakt niet uit, kom voor de muziek en "just for the fun and the smile on your face" naar de Jamsession en wie weet raakt je geïnspireerd en speel jij een volgende keer ook mee?

Dus kom spelen, zingen, dansen, drinken, lachen, supporten!  Mede namens de "sjèm-band" Wouter Derks, Jos Janssen,Peter van Megen, Nico Peters, Tonnie Rijnders , en Benno BenYes Bookings-promoting Bp-Live en natuurlijk De Buitenpoort.

4 december is koopzondag, net zoals alle zondagen vanaf 1 november.

Dus ben je boodschappen aan het doen, loop dan ook even binnen bij de Buitenpoort! Muziek en shoppen......een mooie combinatie.

Aanvang: 15.00 uur en de toegang is natuurlijk gratis.

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>