Agenda

Jamsession

Buitenpoort JAM/MuzikantenMIX

Zondagmiddag  4 dec. de 1ste  van drie Jam's  in de 3e jaargang.

Een backline is aanwezig, d.w.z. drums, bas- en twee gitaarversterkers, keys en zanginstallatie.

Heb je zin om mee te doen?  Pak je gitaar, sax, bas, mondharmonica, drumsticks, schaaf je stem etc en doe mee! Want wat is er leuker om met andere muzikanten muziek te maken en gewoon te genieten van een heerlijke muziekmiddag. We werken met een setlist. De setlist is echter géén verplichting....alles mag, en kan, mits je daarvoor medemuzikanten weet te enthousiasmeren. En kun je niet spelen? Maakt niet uit, kom voor de muziek en "just for the fun and the smile on your face" naar de Jamsession en wie weet raakt je geïnspireerd en speel jij een volgende keer ook mee?

Dus kom spelen, zingen, dansen, drinken, lachen, supporten!  Mede namens de "sjèm-band" Wouter Derks, Jos Janssen,Peter van Megen, Nico Peters, Tonnie Rijnders , en Benno BenYes Bookings-promoting Bp-Live en natuurlijk De Buitenpoort.

4 december is koopzondag, net zoals alle zondagen vanaf 1 november.

Dus ben je boodschappen aan het doen, loop dan ook even binnen bij de Buitenpoort! Muziek en shoppen......een mooie combinatie.

Aanvang: 15.00 uur en de toegang is natuurlijk gratis.

 

 

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda