Jamsessie

De laatste Jamsessie, ofwel MuzikantenMIX van dit seizoen in De Buitenpoort.

Deze keer op die heerlijke zondagmiddag.

Een backline is aanwezig! Drums, twee gitaarversterkers(met effecten), basversterker, keys en een zanginstallatie. Er is een setlist en het is de bedoeling dat er in verschillende samenstellingen nummers worden gespeeld. Rock, blues, funk, soul, r&B etc, etc. Dit alles onder de bezielende leiding van Jos, Wouter, Peter en Nico. Heb je zin om mee te doen? Pak jouw instrument, n/of schraap je stem en kom deze vrijdagavond naar de kleine zaal van De Buitenpoort. En speel je geen instrument? Maakt niet uit, kom voor de muziek en "just for the fun and the smile on your face” naar de Jamsession/MuzikantenMIX en wie weet raakt je geïnspireerd en speel jij een volgende keer ook mee? Zie de setlist.

Deze is ook te vinden op de FB-pagina van De Buitenpoort en op de FB-pagina van “Benno BenYes Bookings & promoting” of vraag hem op via een mail aan info@benyes.nl. En heb je een mooi nummer waarvan je denkt, die moet ook gespeeld kunnen worden? Mail het dan tijdig (minimaal drie weken voor de Jam) ook naar het hiervoor genoemd mailadres en we kijken of we er iets mee kunnen.

Aanvang 15.00 uur. Toegang is natuurlijk gratis. Organisatie Benyes.nl.

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>