Agenda

Jamsessie

De laatste Jamsessie, ofwel MuzikantenMIX van dit seizoen in De Buitenpoort.

Deze keer op die heerlijke zondagmiddag.

Een backline is aanwezig! Drums, twee gitaarversterkers(met effecten), basversterker, keys en een zanginstallatie. Er is een setlist en het is de bedoeling dat er in verschillende samenstellingen nummers worden gespeeld. Rock, blues, funk, soul, r&B etc, etc. Dit alles onder de bezielende leiding van Jos, Wouter, Peter en Nico. Heb je zin om mee te doen? Pak jouw instrument, n/of schraap je stem en kom deze vrijdagavond naar de kleine zaal van De Buitenpoort. En speel je geen instrument? Maakt niet uit, kom voor de muziek en "just for the fun and the smile on your face” naar de Jamsession/MuzikantenMIX en wie weet raakt je geïnspireerd en speel jij een volgende keer ook mee? Zie de setlist.

Deze is ook te vinden op de FB-pagina van De Buitenpoort en op de FB-pagina van “Benno BenYes Bookings & promoting” of vraag hem op via een mail aan info@benyes.nl. En heb je een mooi nummer waarvan je denkt, die moet ook gespeeld kunnen worden? Mail het dan tijdig (minimaal drie weken voor de Jam) ook naar het hiervoor genoemd mailadres en we kijken of we er iets mee kunnen.

Aanvang 15.00 uur. Toegang is natuurlijk gratis. Organisatie Benyes.nl.

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda