Jamsessie

Op 10 december Jamsessie, Onder bezielende leiding van Wouter, Peter, Jos en Nico kun je meespelen met bekende nummers. Er is een setlist en het is de bedoeling dat er in verschillende samenstellingen nummers worden gespeeld. Dus pak je instrument en schraap je keel en kom naar de jamsessie. Jam en speel mee met andere muzikanten. Er is een backline aanwezig bestaande uit twee gitaarversterkers, basversterker, drums, keys en zanginstallatie. En bespeel je geen instrument, maakt niet uit kom gewoon kijken, luisteren en genieten. "it is just for the fun and the smile on your face”. Aanvang 20.30 uur en de toegang is natuurlijk gratis.

Tot donderdag 10 december…….
Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>