Huissense kermis

De Huissense kermis start je natuurlijk in De Buitenpoort! De Kermis Kick-off op zaterdag is al een traditie.

Met live muziek natuurlijk, door en met top feestband HIKE. Cadeautje: gratis entree voor de eerste 100 bezoekers. 


Live muziek hoort bij het ultieme kermisgevoel. Net als soep en slaatje. En als de band dan ook nog lekkere, feestelijke, opzwepende én actuele muziek speelt dan gaat (vooral) de jongere generatie (let wel: 18+!) uit z’n plaat. Nou, daar zorgt de top feestband HIKE meer dan uitstekend voor in De Buitenpoort tijdens de Kermis Kick-off. HIKE speelde al menig (kermis)tent plat.
De start van de kermis is zaterdag (21 september) om 21.00 uur. De eerste 100 bezoekers mogen voor 21.30 uur voor niks naar binnen!Kermiscadeautje namens ons. Lief hè?! 

Extra kans op gratis entree?

Check de foto's van de Kermis Countdown op Facebook.com/debuitenpoorthuissen.

Aleen kaart verkoop aan de deur, entree € 10,00

VOL is VOL, dus kom op tijd!!

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>