Agenda

Huissense Kermis

Kermis 2018 in De Buitenpoort ls je er vorig jaar op kermiszaterdag bij was dan weet je dat het nu weer een knalfeest gaat worden. Met live muziek krijg je het beste kermisgevoel. Ook dit jaar heeft De Buitenpoort weer een topband weten te strikken, namelijk.... SLAMM!!!! 
Deze vijf coverkoningen en 1 coverkoningin uit Brabant hebben al daken weggeblazen van talloze partyzalen en feesttenten. Dus ook tijdens de Huissense Kermis Kick-off in De Buitenpoort ga je 100% uit je plaat. 

De muzikale veelvraten gaan van ouwe disco naar Nederlandstalig en van rock naar (dance)hits van nu. Springen, meezingen, sjansen, dansen en hossen is een must. En je weet toch, live-muziek hoort gewoon bij kermis. Al hebben we er ook een dj bij: niemand minder dan Kinki Sminki!

Beter kun je de kermis niet beginnen. De deuren gaan open om 21.00 uur.

Alleen 18+ en er is controle op ID. Wees er sowieso op tijd bij, want vorig jaar moest het bordje ‘Uitverkocht’ al snel worden opgehangen.

 

 

 

 

  

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda