Huissense Kermis

De Huissense kermis start je natuurlijk in De Buitenpoort!

De Kermis Kick-off op zaterdag is al een traditie.

Met live muziek natuurlijk, door en met top feestband Slamm. 

Live muziek hoort bij het ultieme kermisgevoel.Net als soep en slaatje.

En als de band dan ook nog lekkere, feestelijke, opzwepende én actuele muziek speelt dan gaat (vooral) de jongere generatie (let wel: 18+!) uit z’n plaat. Nou, daar zorgt de top feestband Slamm meer dan uitstekend voor in De Buitenpoort tijdens de Kermis Kick-off.

De start van de kermis is zaterdag (22 september) om 21.00 uur.

De eerste 100 bezoekers mogen voor 21.30 uur voor niks naar binnen! Kermiscadeautje namens het multifunctionele horecabedrijf in Huissen-centrum:

Extra kans op gratis entree? Check Facebook.com/debuitenpoorthuissen de de Kermis Countdown.

En dan Slamm, deze Brabantse band met maar liefst zes partyanimals annex ervaren muzikanten inclusief leadzanger én –zangeres, speelde al menig feest- en kermistent plat. Van foute 80’s tot Hollandse meezingers en van rockclassic tot hits van nu. De energie en het enthousiasme van de band slaat vanaf minuut 1 over op het publiek, 100% feestgarantie! Zo begin je de Huissense kermis op je best.

Wees er wel op tijd bij, want vorig jaar ging het bordje ‘Uitverkocht’ al snel op de deur.

De deuren gaan open om 21.00 uur eindtijd 1:30 uur

Alleen 18+ en er is controle op ID. 

 

 

 

 

  

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>