Huissens Smartlappen festival

Smartlappen Feest Huissen

Eerste editie van dit feest/minifestival dat voorheen bekend stond als Ik Hou van Holland (én Huissen).

De opzet is nieuw; een flink aantal zangeressen en zangers die lokaal en regionaal en zelfs landelijke bekendheid genieten gaan smartlappen zingen.
Terwijl ze normaal gesproken in het pop en/of rock en soms zelfs klassieke genre actief zijn. De top stemkunstenaars treden dus uit hun comfort zone met het zingen van de Hollandstalige levensliederen.

Dat levert verrassende solo's én duetten op! Als ware het De Vrienden van Amstel Live ;-)
Op Smartlappen Feest Huissen meezingers uit de jaren '70 tot de kroegstampers van nu.

Van Ik doe wat ik doe tot Dokter Bernhard en van In ons cafe tot Leef. Gezongen door (o.a.): Ingrid Striek (Dutch Cher), Nico Peters (Trammps en Jangle), Lindy Kloppenburg (o.a. The Voice), Helmut Kempkes (Ome Cor), Femke Kempkes, Tatum Vasseur, Martijn Schenk en Hans Schmeinck (Lowlands).


Allemaal op het buitenpodium met groot terras.

Bij slecht weer binnen.

Komt allen, entree is gratis!

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>