Huissen bij Kaarslicht

Huissen bij Kaarslicht.

Jaarlijks genieten in een sfeervolle Buitenpoort met dit jaar LIVE: Flash Back! We hoeven de band Flashback nauwelijks te introduceren; het is Huissens oudste en bekendste band. 

Ze spelen van Rolling Stones tot Eagles, van Cliff Richard tot Eric Clapton, van Beatles, via de Monkees tot Creedence Clearwater Revival en weer terug. De meerstemmigheid en het strakke rocktempo geven een karakteristiek eigen geluid. Muziek waar bij het publiek in beweging komt. En dat al bijna 40 jaar! Check: https://www.flashbackhuissen.nl

Huissen bij Kaarslicht in De Buitenpoort: een heerlijke gelegenheid om je muzikale - lichtpuntje te ontsteken.

De entree is ook nog eens gratis!

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>