Huissen bij kaarslicht

Huissen bij Kaarslicht,

Live met Flash Back en het Popkoor uit Bemmel.....

Lekker swingt in De Buitenpoort bij Huissens Kaarslicht, van Rolling Stones tot Eagles, van Cliff Richard tot Eric Clapton, van Beatles, via de Monkees tot Creedance Clearwater Revival en weer
terug. 

De meerstemmigheid en het strakke rocktempo geven een karakteristiek eigen geluid.

Muziek waar bij het publiek in beweging komt. En dat al 30 jaar!
Dit hele spektakel zal te beluisteren zijn vanaf 18.30 uur.

Afwisselend met het Popkoor 2000 uit Bemmel,

Popkoor 2000 is een swingend, enthousiast en eigentijds zangkoor. Onder leiding van dirigent Willem Jan van Asselt brengen we een gevarieerd repertoire van popmuziek uit de 70er jaren, recente top 40-hits en kerstliederen. De nummers, die vaak 6-stemmig zijn gearrangeerd, worden ondersteund met choreografie. 

Kritische noten zijn er echter ook. Dat moet ook wel want anders kan de hoge kwaliteit nooit volgehouden worden. Om het niveau hoog te houden en de kwaliteit verder te optimaliseren, luisteren wij graag naar ons publiek. 

Bent u al nieuwsgierig geworden?  

Kom dan kijken op zaterdag 9 december .....

 

 

Kortom een prima gelegenheid om je muzikale - lichtpuntje te ontsteken.


Gratis toegang
Zaal open vanaf 17:00 uur

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>