Het Buitenpoort Terras

Maandag 1 juni opent De Buitenpoort haar terras, mét live luistermuziek van het bekende duo Mood. Geniet van de lekkerste koffie, fris, wijn en diverse bieren. Waaronder Corona (voor de durfals ;-)). Ook kunt u genieten van de heerlijkste hapjes.

 

Reserveren is verplicht, daarbij geeft u het aantal personen aan en kiest u voor een tijd. U kunt alleen per 2 personen reserveren, tenzij u uit hetzelfde huishouden komt. We werken met 2 shifts. De eerste shift is van 12:00 uur tot 14:30 uur, de tweede van 15:30 uur tot 18:00 uur.

Reserveren kost €5,- per persoon, daarvoor krijgt u een heerlijke welkomstcocktail om de opening van de horeca te vieren. Komt u met kinderen? Voor hen hebben we uiteraard een vervanging voor de cocktail. Geef dit dan aan bij ‘opmerkingen’.

Uiteraard nemen we alle geldende regels in acht en zullen we hier ook op toezien, voor uw en onze veiligheid. Bij aankomst zal er daarom een controlegesprek plaatsvinden, begeleiden wij u naar uw tafel.

De opening van ons terras is geen eenmalige actie. Het is de bedoeling dat jong en oud ook buiten kan vertoeven in de weekenden erna. Duimen jullie mee dat de zon gaat/blijft schijnen?!  ;-)

 

Hier kunt u een tafel reserveren.. Reserveren kan alleen per 2 personen. Met meer mag, mits u uit hetzelfde huishouden komt!

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>