Agenda

Het Buitenpoort Terras

Maandag 1 juni opent De Buitenpoort haar terras, mét live luistermuziek van het bekende duo Mood. Geniet van de lekkerste koffie, fris, wijn en diverse bieren. Waaronder Corona (voor de durfals ;-)). Ook kunt u genieten van de heerlijkste hapjes.

 

Reserveren is verplicht, daarbij geeft u het aantal personen aan en kiest u voor een tijd. U kunt alleen per 2 personen reserveren, tenzij u uit hetzelfde huishouden komt. We werken met 2 shifts. De eerste shift is van 12:00 uur tot 14:30 uur, de tweede van 15:30 uur tot 18:00 uur.

Reserveren kost €5,- per persoon, daarvoor krijgt u een heerlijke welkomstcocktail om de opening van de horeca te vieren. Komt u met kinderen? Voor hen hebben we uiteraard een vervanging voor de cocktail. Geef dit dan aan bij ‘opmerkingen’.

Uiteraard nemen we alle geldende regels in acht en zullen we hier ook op toezien, voor uw en onze veiligheid. Bij aankomst zal er daarom een controlegesprek plaatsvinden, begeleiden wij u naar uw tafel.

De opening van ons terras is geen eenmalige actie. Het is de bedoeling dat jong en oud ook buiten kan vertoeven in de weekenden erna. Duimen jullie mee dat de zon gaat/blijft schijnen?!  ;-)

 

Hier kunt u een tafel reserveren.. Reserveren kan alleen per 2 personen. Met meer mag, mits u uit hetzelfde huishouden komt!

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda