Herenzitting

Mannen! 

De echte mannen dan hè. De Herenzitting Huissen 2016 komt er aan. Op zondag 18 december a.s. in De Buitenpoort in Huissen. Vanaf 11.00 uur zo’n vier uur lang entertainment voor (alleen) mannen. Echte kerels zoals jij. En je vrienden. Of je broers. Of je sportmaten.  

Trommel ze op en kom genieten van zang, dans, comedy en erotiek. Maar kom vooral de ongekende lol van mannen onder elkaar beleven.

Er zijn nog een aantal entreetickets (à €25) beschikbaar in de vrije verkoop, mede door een andere indeling van de ruimtes in De Buitenpoort.

Maar wees er snel bij, want ook de derde editie van de Herenzitting Huissen zal uitverkocht raken. 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>