Agenda

Exodus wandeltocht

Op zaterdag 30 juni 2018 is het weer zover,

"het Exoduswandelevenement"

Met voor elk wat wils dus afstanden van 5, 10, 17, 25, 42 en dit keer zelfs de 50 kilometer.

 Dit jaar een bijzondere uitbreiding van het Herinneringslandschap met het 7 kilometer lange Goudsbloem Pad voor de lange afstanden.

 Van harte aanbevolen en dus waard om te agenderen:

Alle info over deze wandeltocht en digitaal voorinschrijven via www.exodustocht.nl

De tocht gaat door de mooie Betuwse natuur over prachtige dijken en langs cultuur historische plaatsen, zoals o.a. in Huissen “Exodusmonument en massagraf”, "massagraf" te Angeren, Kasteel en Fort Pannerden te Doornenburg , langs de Linge (de frontlinie in 44/45), Elden bij het voormalige veer bij “De Praets”, uiteraard de John Frostbrug in Arnhem, Malburgen “Mitchellmonument” en weer terug naar het schilderachtige Huissen.

Op de Markt worden de wandelaars ingehaald met diverse muzikale optredens uit de jaren 40 en 50, op het podium o.a. uitgevoerd door de bekende damesgroep “Bubbles en Boa’s” en de Stedelijke muziekvereniging uit Huissen. Daarnaast wordt de Markt opgeluisterd met diverse voertuigen uit WOII. Bij binnenkomst bij zalencentrum De Buitenpoort, waar de medailles worden uitgereikt, zullen de wandelaars worden verwelkomt door het gezellige muzikale “Torkest” en kan er na afloop nagepraat worden onder het genot van een hapje en drankje op het naastgelegen gezellige terras. 

Deelname vanuit Zalencentrum De Buitenpoort te Huissen Centrum.
Tot ziens tijdens de Exodus wandeltocht op zaterdag 30 juni

Openstelling zaal op 30 juni is om 06:00 uur ivm dat de 50km wandelaars(nieuwe afstand als pilot) om 06:15-06:30 uur vertrekken.

  

 


  

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda