Agenda

Exodus wandeltocht

 

Op zaterdag 24 juni 2017 vindt de 7e Exoduswandeltocht plaats.

Er zijn diverse afstanden waarop men zich kan inschrijven; 5, 10, 17, 25, en 42 km.

Alle info over deze wandeltocht en digitaal voorinschrijven via www.exodustocht.nl

De tocht gaat door de mooie Betuwse natuur over prachtige dijken en langs cultuur historische plaatsen, zoals o.a. in Huissen “Exodusmonument en massagraf”, "massagraf" te Angeren, Kasteel en Fort Pannerden te Doornenburg , langs de Linge (de frontlinie in 44/45), Elden bij het voormalige veer bij “De Praets”, uiteraard de John Frostbrug in Arnhem, Malburgen “Mitchellmonument” en weer terug naar het schilderachtige Huissen.

Op de Markt worden de wandelaars ingehaald met diverse muzikale optredens uit de jaren 40 en 50, op het podium o.a. uitgevoerd door de bekende damesgroep “Bubbles en Boa’s” en de Stedelijke muziekvereniging uit Huissen. Daarnaast wordt de Markt opgeluisterd met diverse voertuigen uit WOII. Bij binnenkomst bij zalencentrum De Buitenpoort, waar de medailles worden uitgereikt, zullen de wandelaars worden verwelkomt door het gezellige muzikale “Torkest” en kan er na afloop nagepraat worden onder het genot van een hapje en drankje op het naastgelegen gezellige terras. 

Daarnaast geven we ook extra aandacht aan de bloemlegging bij het Massagraf op zaterdag 24 juni tijdens de wandeltocht om 09.30 uur. Vertrek is vanaf de Buitenpoort(start en finish locatie) o.a. met Burgemeester van Lingewaard, Vz Rode Kruis Gelderland en opgeluisterd met WOII jeeps en doedelzakspelers. 

Deelname vanuit Zalencentrum De Buitenpoort te Huissen Centrum.
Tot ziens tijdens de Exodus wandeltocht op zaterdag 24 juni.

De start is vanaf 07.00 uur en niet eerder.


  

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda