Erben Wennemars

Lingewaard.NU presenteert Erben Wennemars.

Als meervoudig schaatswereldkampioen sprint put Erben uit anekdotes uit een rijk sportverleden. Hij legt de link tussen topsport en breedtesport en vertelt over de unieke situatie in Nederland hoe sport is georganiseerd.

Daarnaast maakt hij de verbinding tussen wat de rol van de gemeentelijke politiek is ten opzichte van de sportclubs in Lingewaard. Een onderhoudende, interactieve avond, gepresenteerd door lingewaard.NU!

Reserveer hieronder je kaarten.  

 

Belangrijk om te weten:
Bevestiging via mail is tevens entreebewijs (ontvangt u de mail niet? Check de spamfolder). Bewaar deze bevestiging goed. Dit is uw entreebewijs.
ja

* Deze velden zijn verplicht.

 

 
Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>