Deutsche Mittag

Op kermiszondag de Deutsche Mittag, alwieder voor de 19e keer! We fangen an um 13.00 uur met het aanslaan van een biervat, bij het echte Oktoberfest in München wordt dit ‘O zapfts’ genoemd. De eerste biertjes zijn gratis voor de eerste bezoekers. En er zijn Preise voor dames, heren, kinderen, duo’s en groepen die verkleed komen. Dus hol die Dirndl’s en Lederhosen maar uit de kast!

Er is uiteraard tolle Duitse catering, waaronder Kartoffelsalat, Bratwurst, rundvleessalade en Pommes. Alles aus eigen keuken! Op het podium jullie DJ & Moderator únd Schlagersänger Hansi Schimanski (tevens geestelijk vader van de Deutsche Mittag) und live: die schöne zangeressen van die Dolce Vita’s und…. später die Mittag…. DJ Ötzi!! (zie foto) Nou ja, de beste Nederlandse vertolker van deze grootste après-ski ster ter wereld. Het inmiddels überberoemde Huissense mini-Oktoberfest wordt zondag 24 september draussen bij De Buitenpoort gehouden (bij slecht weer drinnen) en de toegang is gratis!

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>