Deutsche Mittag

Op zondag (23e) de Deutsche Mittag, alweer voor de veertiende keer.

Hopelijk houden de weergoden van Stimmungsmusik en kan de druk bezochte Riesenparty buiten gehouden worden.

Die start om 13.00 uur met het aanslaan van een biervat. 'Ozapfa' genoemd in Oktoberfestwalhalla München. De eerste bezoekers krijgen natuurlijk een biertje -uit het vat- gratis. Bezoekers in stijl (Lederhosen, Dirndl-jurkjes, pornosnorren, houthakkershoedjes) verdienen prijzen! Er is uiteraard tolle Duitse catering, van de Wurstmeister.

Gratis entree en op het podium maar liefst zes live-acts; de beroemde en jubilerende Egerländerkapel De Leemkuulers uit Bemmel, uit Zuid-Limburg de accordeonhelden Die Powerbuam en uit Huissen: de mannelijke zanggroepen 4Döps met nieuwe hits en 3XNIX met de Gross Bier Fass Tour en als afsluiter topzangeres Ingrid Striek, die als de Duitse Rosi het publiek het hoofd op hol brengt.

Goed geteld, dat zijn vijf (live) acts; de zesde is DJ und Moderator und Schlagersänger Hansi Schimanski! ,,Sei dabei! Von ab 13.00 Uhr!

Setz dich gut hin! Und los geht’s! Zicke, zacke, zicke, zacke, hoi, hoi, hoi!

         

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>