Agenda

Deutsche Mittag

Op zondag (23e) de Deutsche Mittag, alweer voor de veertiende keer.

Hopelijk houden de weergoden van Stimmungsmusik en kan de druk bezochte Riesenparty buiten gehouden worden.

Die start om 13.00 uur met het aanslaan van een biervat. 'Ozapfa' genoemd in Oktoberfestwalhalla München. De eerste bezoekers krijgen natuurlijk een biertje -uit het vat- gratis. Bezoekers in stijl (Lederhosen, Dirndl-jurkjes, pornosnorren, houthakkershoedjes) verdienen prijzen! Er is uiteraard tolle Duitse catering, van de Wurstmeister.

Gratis entree en op het podium maar liefst zes live-acts; de beroemde en jubilerende Egerländerkapel De Leemkuulers uit Bemmel, uit Zuid-Limburg de accordeonhelden Die Powerbuam en uit Huissen: de mannelijke zanggroepen 4Döps met nieuwe hits en 3XNIX met de Gross Bier Fass Tour en als afsluiter topzangeres Ingrid Striek, die als de Duitse Rosi het publiek het hoofd op hol brengt.

Goed geteld, dat zijn vijf (live) acts; de zesde is DJ und Moderator und Schlagersänger Hansi Schimanski! ,,Sei dabei! Von ab 13.00 Uhr!

Setz dich gut hin! Und los geht’s! Zicke, zacke, zicke, zacke, hoi, hoi, hoi!

         

 

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda